Τρίτη 31 Μαΐου 2016


ΠΑΤΡΑ: Ολη η πόλη προσεύχεται να νικήσει η Νίκη!


Mαζί με το Νικάκι της. Ακόμη και σε αυτά που φαίνονται "αξεπέραστα". Τώρα που το Νικάκι της βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Ολη η πόλη εύχεται και προσεύχεται για ότι καλύτερο. Για το θαύμα! Η μικρή Νίκη, κόρη του Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Δίνει μία δύσκολη μάχη και έχει στο πλευρό της όλους όσους την αγαπούν! Και πιο κοντά της, αυτή τη μάνα! Που μπορεί να χαμογελούσε, να πολιτευόταν, να είχε έντονη κοινωνική ζωή, όμως είχε πάντα και το Νικάκι της να προσέχει. Και το "φύλαγε" σαν άγγελος περισσότερο από τον καθένα. Οσοι την γνωρίζουν, το ξέρουν καλά αυτό. Η Τασία είναι εκεί. Στο πλευρό της. Προσεύχεται κάθε λεπτό, από το Σάββατο, οπότε και το Νικάκι έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Κοντά της και ο σύζυγός της. Ο Αχαιός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Και η Αφροδίτη, και ο Γιάννης και ο Ανδρέας. Και όλη η πόλη. Πριν ένα χρόνo η Τασία Μανωλοπούλου είχε ανεβάσει αυτή τη φωτογραφία στο facebook. Και έγραφε: "Χρονια Πολλα Νικακι μου .... Να μου εισαι καλα"! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Και να το ξαναγράψει. Αγκαλιά με την Νίκη που λατρεύει. Προσπάθησε Νίκη. Νίκησε!
Κωνσταντίνος Χρ. Φλαμής

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ
Η 17χρονη αισθάνθηκε μια αδιαθεσία το βράδυ του Σαββάτου και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς.
Αμέσως,  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Αγιος Ανδρέας", όμως τελικά κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίον όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Ο ίδιος ο Νίκος Νικολόπουλος, ανήρτησε δύο φωτογραφίες με την κόρη του και ένα συγκινητικό μήνυμα στο twitter.  «Η Νίκη μας, ο Αγγελός μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου