Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Έστησαν μαϊμού τοπικές στα νησιά για να πάρουν τις εκλογές!


Σκηνικό περασμένων δεκαετιών θυμίζει η εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη τοπικών και κεντρικού συμβουλίου ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια Α Πειραιά & Νήσων!

Σε χρόνο dt άνοιξαν 6 τοπικές οργανώσεις σε όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού και στο Γαλατά.

Και βέβαια αυτό δε συνέβη γιατί προσήλθαν μαζικά οι φίλοι της ΝΔ με αίτημα να ανοίξουν οι τοπικές.

Αλλά γιατί τα μέλη του ΔΣ κάθε τοπικής θα αναδείξουν τον επόμενο Πρόεδρο της Νομαρχιακής Α Πειραιά και Νήσων της ΝΔ.

''Μιλάμε δηλαδή για ξεκάθαρη συναλλαγή, με φόντο το Συνέδριο και τους εκλέκτορες'' είπε στο Piraeuspress.gr παλιό κομματικό στέλεχος του μεγάλου λιμανιού.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται σε πολλές περιοχές της Αττικής και της Περιφέρειας.
Αν συνυπολογίσουμε και τη δημοσκοπική κοιλιά που έχει εμφανίσει η ΝΔ το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση του νέου δεξιού-πατριωτικού κόμματος που φαίνεται να έρχεται στο προσκήνιο, χειρισμοί σαν και αυτούς που προαναφέρονται στο ρεπορτάζ, πιθανόν να στοιχίσουν σημαντικά στη ΝΔ.

Το γεγονός είναι ότι το μεγάλο λιμάνι είναι σε αναβρασμό και ιστορικά στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης είναι με το ένα πόδι εκτός!

Μάλιστα, πρώην Πρόεδρος της Νομαρχιακής Α Πειραιά & Νήσων μας ανέφερε χαρακτηριστικά ''μην αποκλείετε να έχουμε παρατράγουδα και σημαντικές απώλειες σε αυτές τις εκλογές''... Δίνοντας το κλίμα που επικρατεί σε δυο λέξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου