Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Απόδραση Καραμανλή στην ορεινή Κορινθία



Πηγή:db8.gr
Η αγάπη του Κώστα Καραμανλή για εξορμήσεις και γενικότερα για ευζωία είναι γνωστή. Ο πρώην πρωθυπουργός λοιπόν όποτε του δίδεται η ευκαιρία αφήνει πίσω του, τη Βουλή και τις πολιτικές σκοτούρες και παίρνει τα όρη και τα βουνά. Το καλοκαίρι βέβαια προτιμά τις γραφικές παραλίες της χώρας.

Έτσι, το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ο Κώστας Καραμανλής δεν έχασε την ευκαιρία και πετάχτηκε μέχρι την ορεινή Κορινθία. Συγκεκριμένα πήγε στην γραφική Γκούρα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη και τα παιδιά τους, αλλά και λίγους καλούς φίλους.


Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε την Παρασκευή το μεσημέρι στην Γκούρα και διέμεινε σε παραδοσιακό  αρχοντικό  μαζί με την παρέα του, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί με κανέναν από τους θαμώνες που τον αναγνώρισαν, όντας πάντα ευδιάθετος. Πάντοτε , άλλωστε, ο Κώστας καραμανλής ήταν προσιτός στον κόσμο.

Κατά την παραμονή του στην ορεινή Κορινθία συναντήθηκε και με ορισμένα τοπικα κομματικα στελέχη   και η συζήτηση  περιστράφηκε και  γύρω από τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών της Νομαρχιακής επιτροπής Κορινθίας.


Καθ όλη τη διάρκεια του τριημέρου ήταν  ευδιάθετος και φυσικά φωτογραφιζόταν πρόθυμα με τους κατοίκους αλλά και επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί τις προηγούμενες ημέρες.

Κατά την επίσκεψή του ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε και τον ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών που βρίσκεται στη Γκούρα ώστε να προσευχηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου