Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

2215bb229PATRATORA

Σοβαρά επεισόδια στον Πειραιά: Βαριά τραυματισμένοι αρκετοί πρόσφυγες!


Για άλλη μία φορά το λιμάνι του Πειραιά μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ανάμεσα στους μετανάστες και τους πρόσφυγες που πιάστηκαν στα χέρια.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, πρόσφυγες και μετανάστες για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους άρχισαν να διαπληκτίζονται στο λιμάνι του Πειραιά. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ξεκίνησαν σοβαρά επεισόδια.
Πρόσφυγες και μετανάστες πετούσαν ξύλα και πέτρες ο ένας στον άλλον, ενώ λίγο αργότερα πιάστηκαν και στα χέρια. Μάλιστα, στις μάχες σώμα με σώμα, πολλές φορές κάποιοι κινδύνευσαν να πέσουν και στη θάλασσα.
Από τα επεισόδια προς το παρόν έχουν τραυματιστεί πρόσφυγες, αλλά ακόμα δεν υπάρχει πληροφορία για τον ακριβή αριθμό των τραυματιών.
Άμεση ήταν η παρέμβαση των αντρών του Λιμενικού, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο, αλλά δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση από τους χιλιάδες εξαγριωμένους πρόσφυγες και μετανάστες.
Για το λόγο αυτό στο λιμάνι του Πειραιά έφτασαν μετά από λίγο και δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίοι δεν επενέβησαν άμεσα. Πρώτα οι αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν τις οικογένειες των προσφύγων και εν συνεχεία διέλυσαν τα επεισόδια.
Η κατάσταση πάντως στον Πειραιά είναι έκρυθμη με αποτέλεσμα τα επεισόδια μεταξύ μεταναστών να είναι καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου