Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ

Σύγκρουση στο ΜΕΤΑ Αχαίας για την πορεία της Πάτρας κατά της ανεργίας

Καταγγελία σε βάρος του συντονιστή
[18:47,30/03/2016]

Σφάζονται στο ΜΕΤΑ Αχαϊας, με αφορμή την πορεία κατά της ανεργίας που διοργανώνει η Πάτρα, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε το Συντονιστικό του ΜΕΤΑ Αχαϊας, που κατηγορεί τον συντονιστή της παράταξης Δημήτρη Ξούλο, ότι χωρίς να έχει συνεδριάσει το όργανο, εξέδωσε ανακοίνωση με την υπογραφή του ΜΕΤΑ Αχαϊας, για την πορεία.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός δημόσιας ανακοίνωσης του ΜΕΤΑ Αχαϊας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την πορεία του Δήμου Πατρέων για την ανεργία, η οποία εκδόθηκε ερήμην μας από το συντονιστή της παράταξης Δημήτρη Ξούλο.
Θεωρούμε ότι μια τέτοια ενέργεια πέρα από το ότι είναι αντιδημοκρατική και μη συλλογική εκπορεύεται από εργατοπατερίστικη πρακτική.
Χωρίς καμία συνεδρίαση το συντονιστικού μας το οποίο έχει να συνεδριάσει τουλάχιστον έξι μήνες με δική του ευθύνη, χωρίς καμία ενημέρωση μας, οικειοποιείται το τίτλο του ΜΕΤΑ Αχαϊαςεξυπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες συνεργαζόμενος με τοπικούς πολιτικούς παράγοντες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκπορεύτηκε από το e-mail του κ. Χρήστου Πατούχα επικεφαλής της «Ανυπότακτης Πολιτείας», κομματάρχης της ΛΑΕ Αχαΐας και συνοδοιπόρο και  άκριτο υποστηρικτή της δημοτικής αρχής Πελετίδη σε όλα τα ζητήματα – μέχρι και στο προσφυγικό!
Ο κ. Πατούχας δίνει γραμμή τώρα και στο ΜΕΤΑ Αχαΐας;
Καλούμε το συντονιστή του ΜΕΤΑ Αχαΐας να συνεδριάσει άμεσα τα όργανα του ΜΕΤΑ Αχαϊας και να μην λειτουργεί ως διαμεσολαβητής κομματικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων υποτιμώντας τη συλλογική και δημοκρατική λειτουργία της παράταξης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου