Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

IMG_0002

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ - ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ: Συγκινητική η πρεμιέρα της Μουσικο-θεατρικής παράστασης «31»


Την πρεμιέρα της  μουσικο-θεατρικής παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας για τα 30 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου ΠατρέωνΘανάσης Τσιπινάκης,παρακολούθησε το κοινό της πόλης μας, που χειροκρότησε θερμά τους συντελεστές της παράστασης και τους μουσικούς επί σκηνής.
Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού , Αντιδήμαρχοι της Δημοτικής Αρχής, ο πρόεδρος και μέλη του Δ. Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. αλλά κυρίως θεατές και φίλοι του θεάτρου και  της μουσικής, για μία ακόμη φορά παρακολούθησαν το έργο της ορχήστρας (παρακαταθήκη του μαέστρου και ιδρυτή της, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας ),που συνεχίζει δυναμικά την καλλιτεχνική της πορεία .

Θυμίζουμε την υπόθεση του έργου: Η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων κάνει την πρόβα generale για την πρώτη συναυλία των 31 της χρόνων. Μέσα από  υπέροχες μουσικές, φωτίζεται  η μοναδική διαδρομή της, οι συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες και ερμηνευτές, οι χαρές, οι δυσκολίες, τα ταξίδια, οι σπάνιες στιγμές, αλλά και οι προσωπικές ιστορίες των μελών της.
Μια μουσικοθεατρική παράσταση ντοκιμαντέρ βασισμένη σε  συνεντεύξεις κι αληθινές ιστορίες των μουσικών της Ορχήστρας.
Παίζουν: η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης» υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Βάγιας Ζεππάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου