Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Κακό κλίμα στη ΝΔ- Η ανάμιξη της Συγγρού στην εσωκομματική μάχη προκαλεί έντονες αντιδράσεις

Πηγή: parapolitika.gr
Σε επανάληψη του κακού εσωκομματικού προεκλογικού σκηνικού του 2009 οδηγείται η Νέα Δημοκρατία καθώς σε λίγη ώρα συνεδριάζει εκτάκτως υπό την προεδρία του γραμματέα της παράταξης Ανδρέα Παπαμιμίκου η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.
Ο μεν Βαγγέλης Μεϊμαράκης εγκαλεί τον κ. Παπαμιμίκο ότι
συνεργάτες του στηρίζουν έμπρακτα και συνεργάζονται με τον υποψήφιο Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ από τη Συγγρού διαρρέεται ότι δύο μέλη της ΚΕΦΕ, οι Φίλιππος Ταυρής και Αλέκος Κόκαλης υποστηρίζουν τον κ. Μεϊμαράκη.
Η συνεδρίαση αναμένεται να διεξαχθεί σε ιδιαίτερα οξύ κλίμα.

Έντονες συστάσεις Μεϊμαράκη σε Παπαμιμίκο

Τηλεφωνική επικοινωνία σε έντονο κλίμα είχαν σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το parapolitika.gr. Αντικείμενο της μεταξύ τους συνομιλίας ήταν οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν περί στήριξης συνεργατών του κ. Παπαμιμίκου στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα. «Ως γραμματέας του κόμματος και ως πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής για τις εσωκομματικές εκλογές δεν πρέπει να πάρεις θέση υπέρ κάποιου», φέρεται να του είπε ο κ. Μεϊμαράκης, με τον γραμματέα του κόμματος να διαβεβαιώνει τον υπηρεσιακό επικεφαλής της κεντροδεξιάς παράταξης για την ουδέτερη στάση του απέναντι στους διεκδικητές της αρχηγίας της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου