Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ανδρέας Κατσανιώτης: Ομάδα βουλευτών θέλει ρόλο στις εσωκομματικές εξελίξεις -Γιατί δημοσιεύματα τον φέρουν να διεκδικεί την προεδρία

ΣΥΧΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ
Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά σε αθηναϊκα ΜΜΕ πως ο βουλευτής Αχαϊας Ανδρέας Κατσανιώτης συγκεντρώνει υπογραφές για να διεκδικήσει την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας , έχοντας την παρασκηνιακή στήριξη του Αντώνη Σαμαρά.
Ο επανεκλεγείς αχαιός βουλευτής έχει το τελευταίο διάστημα αναπτύξει μια έντονη κινητικότητα, τόσο εντός κοινοβουλίου , όσο και εκτός. Μαζί με άλλους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που έχουν εκλεγεί -κυρίως- από τον περασμένο Ιανουάριου, έχουν δημιουργήσει μια ομάδα , που έχει στόχο να παρεμβαίνει δυναμικά, κάνοντας αισθητή την παρουσία της.
Οι ερωτήσεις στην Βουλή είχαν σχεδόν πάντα τις υπογραφές μιας ομάδας 6-7 βουλευτών , που και σήμερα θέλουν να παρέμβουν σα εσωκομματικά της ΝΔ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν γίνει αρκετές συναντήσεις στις οποίες πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης,  και ο  βουλευτής ΜαγνησίαςΧρήστος Μπουκώρος.
Στιγμιότυπο από παλαιότερο δείπνο του Αντώνη Σαμαρά με προσκλεκλημένους μεταξύ άλλων Κατσανιώτη,Μπουκώρο, Αντωνιάδη, Γιαννάκη.

Συνεπικουρούμενοι και από προέδρους Νομαρχιακών Επιτροπών, μη εξαιρουμένου και του προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαϊας Γιάννη Μάκκα, που διατηρεί άλλωστε άριστες σχέσεις με τον βουλευτή του νομού (εξελέγη πρόεδρος το 2013 άνευ αντιπάλου)...
Η συντριπτική πλειψηφία των στελεχών έχει απευθείας επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Αλλωστε να υπενθυμίσουμε πως ο Ανδρέας Κατσανιώτηςπριν εκλεγεί , ήταν προσωπική επιλογή Σαμαρά για την Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας θέση που κατείχε από το 2012 μέχρι την παραίτησή του στα τέλη του 2014, για να πολιτευτεί.
Γι' αυτό άλλωστε και τα δημοσιεύματα των κεντρικων ΜΜΕ (που σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχιστούν και στα αυριανά φύλλα) μιλούν για εμπολκή Σαμαρά στις εσωκομματικές εξελίξεις.
Οι ίδιοι πάντως δηλώνουν απλώς πως συζητούν τις εσωκομματικές εξελίξεις , θέλοντας να στραφεί σε νέα πολιτική ρότα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εχοντας όμως και στο πίσω μέρος του μυαλού τους να έχουν λόγο στις επικείμενες αλλαγές στην ηγεσία.
Εξάλλου, ο  Ανδρέας Κατσανιώτης θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για όσα γράφτηκαν, περί διεκδικησης της προεδρίας από τον ίδιο, αρκέστηκε μόνο να αναφέρει: "Δεν υφίσταται κανένα τέτοιο θέμα. Και πολύ περισσότερο με την συνδρομή κανενός. Ακόμα και αν υπήρχε ως περίπτωση, πράγμα θετικό στην πολιτική, δεν θα είχε την εντολή κανενός».
Η συνέχεια πάνως της δράσης της ομάδας των βουλευτών αναμένεται ενδιαφέρουσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου