Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ HOWARD ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε    Τ Ο ! ! !


Η προειδοποίηση είναι σαφής, στα όρια της απειλής. Προέρχεται κατευθείαν από το Βερολίνο κι αναφέρει ρητά ότι αν όλα τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου δεν υπογράψουν την επιστολή με την οποία θα δεσμεύονται για τους όρους και τις προυποθέσεις των αποφάσεων της 27ης Οκτωβρίου, τότε οι επικεφαλείς της τρόικας των ελεγκτών δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Κατά συνέπεια, η έλευση του κ. Τόμσεν και των συν αυτώ, είναι αυτή τη στιγμή στον αέρα, ανεξαρτήτως του τι λέγεται και γράφεται, περί του αντιθέτου, τα τελευταία 24ωρα. Ωστόσο, η απειλή έχει και «ουρά». Σύμφωνα με αυτή, από τη στιγμή που δεν υπογράφεται η επιστολή και δεν επιστρέφει η τρόικα, δεν είναι δυνατό να εκταμιευθεί και η 6η δόση του α’ πακέτου βοήθειας προς τη χώρα μας.
Όπερ σημαίνει ότι τα περίπου 5,5 δις ευρώ, τα οποία θα μπορούσαν να εισρεύσουν άμεσα στα άδεια ελληνικά ταμεία από την Ευρωπαική Ενωση και την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα θα παραμείνουν «παγωμένα».
Διπλό, δηλαδή, το κακό, για την παραπέουσα ελληνική οικονομία. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, απ όλα τα παραπάνω, βασικός στόχος είναι να λειτουργήσουν ως μοχλός πίεσης, ώστε να εξασφαλισθεί η μέγιστη δυνατή συναίνεση στις αποφάσεις της 27ης Οκτωβρίου, αλλά γραπτώς, καθώς το κεφάλαιο της αξιοπιστίας των Ελλήνων πολιτικών στις Βρυξέλλες έχει εξαντληθεί προ πολλού.
Το μήνυμα είναι σαφές: «Αν δεν υπογράψετε, λεφτά δεν παίρνετε».Τα ζητούμενο είναι η ελληνική απάντηση που θα δοθεί και ειδικά από τα «κεντρικά» της λεωφόρου Συγγρού, που έως και χθες εμφανίζονταν ανένδοτη επ αυτού.
ΠΗΓΗ:http://www.newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου